Kom genieten in de Betuwe!


De Lindebloesem is een één-kamer appartement in het hart van Nederland. Gesitueerd in de voormalige paardenstal van onze oude boerderij in Rhenoy, biedt De Lindebloesem u een zee van rust. Rhenoy ligt aan de Linge, de langste rivier van Nederland. U kunt naar hartelust fietsen, wandelen, zwemmen en genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van de appel- en perenbomen als ze in bloei staan.

Ontdek meer

Over De Lindebloesem


De Lindebloesem is een heerlijk appartement in het midden van het land. Geschikt voor twee volwassenen en eventueel een kind tot 3 jaar. Het appartement beschikt over een eigen badkamer, keuken, opgang en tuin. U kunt gratis voor het huis parkeren. TV en Wifi zijn aanwezig.

Deze voormalige boerderij heeft in zijn ruim 100-jarig bestaan vele publieke functies gehad. Zo stond er één van de twee waterputten uit het dorp, er was een weegbrug voor graan en in het inpandige café kon men een borreltje nuttigen. Tevens werden er vroeger voor het huis dorpsbijeenkomsten en concerten gehouden.

Wij zetten die gastvrije traditie graag voort en heten u van harte welkom in ons sfeervolle appartement De Lindebloesem.

Aan de rivier de Linge, in een landelijk natuurgebied, ligt het karakteristieke Rhenoy. Dit rustieke dorp behoort tot de gemeente Geldermalsen in de provincie Gelderland en is fraai gelegen in het westelijk deel van de Betuwe: de fruittuin van Nederland. Hoe landelijk Rhenoy precies is, bewijst het ooievaarsnest in het weiland in de dorpskern. De ooievaars komen elk jaar terug.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de rijke Betuwe, met haar slingerende rivier de Linge. De Glasblazerij (nationaal Glasmuseum) in Leerdam, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en het Geofort in Asperen zijn zeker een bezoek waard.

In de omliggende plaatsen Leerdam, Beesd of Geldermalsen kunt u heerlijk eten en drinken.

De steden Utrecht en Den Bosch liggen binnen een half uur rijafstand en u bent binnen een uur in Amsterdam.

Beschikbaarheid & Reserveren

Gebruik het onderstaande formulier om onze beschikbaarheid te controleren en om een reservering te maken.
U kunt tot 7 dagen voor aankomst gratis annuleren!

Voor de volledigheid wijzen wij u erop dat wij geen ontbijt of andere maaltijden serveren.

Prijzen


Hele jaar*

€ 78,- (laagseizoen) / € 80,- (hoogseizoen) per nacht

In-/Uitchecken

Inchecken: vanaf 14:00 uur
Uitchecken: tussen 8:00 en 11:00 uur

Annuleringsvoorwaarden

U kunt tot 5 dagen voor aankomst gratis annuleren. Annuleert u minder dan 5 dagen voor aankomst, dan betaalt u 50% van de reserveringskosten, of minimaal 1 nacht. Annuleert u binnen 24 uur voor aankomst, dan betaalt u de volledige reserveringskosten.
Bij No-Show brengen wij het complete reserveringsbedrag (excl. toeristenbelasting) in rekening.

Overige

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Koffie & thee, beddengoed, handdoeken en wifi zijn gratis beschikbaar
Parkeren: gratis
Roken: alleen buiten
 

Het keukentje bevat een twee-pits inductiekookplaat, waarop u zelf (kleine) maaltijden kunt koken.

* Met uitzondering van feestdagen en speciale data. Gebruik het reseveringsformulier om de prijs van uw verblijf te controleren.

Contact


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Dorpsstraat 25 | 4152 EM | Rhenoy