Kom genieten in de Betuwe!


De Lindebloesem is een één-kamer appartement in het hart van Nederland. Gesitueerd in de voormalige paardenstal van onze oude boerderij in Rhenoy, biedt De Lindebloesem u een zee van rust. Rhenoy ligt aan de Linge, de langste rivier van Nederland. U kunt naar hartelust fietsen, wandelen, zwemmen en genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van de appel- en perenbomen als ze in bloei staan.

Ontdek meer

Over De Lindebloesem


De Lindebloesem is een heerlijk appartement in het midden van het land. Geschikt voor twee volwassenen en eventueel een kind tot 3 jaar. Het appartement beschikt over een eigen badkamer, keuken, opgang en tuin. U kunt gratis voor het huis parkeren. TV en Wifi zijn aanwezig.

Deze voormalige boerderij heeft in zijn ruim 100-jarig bestaan vele publieke functies gehad. Zo stond er één van de twee waterputten uit het dorp, er was een weegbrug voor graan en in het inpandige café kon men een borreltje nuttigen. Tevens werden er vroeger voor het huis dorpsbijeenkomsten en concerten gehouden.

Wij zetten die gastvrije traditie graag voort en heten u van harte welkom in ons sfeervolle appartement De Lindebloesem.

Aan de rivier de Linge, in een landelijk natuurgebied, ligt het karakteristieke Rhenoy. Dit rustieke dorp behoort tot de gemeente Geldermalsen in de provincie Gelderland en is fraai gelegen in het westelijk deel van de Betuwe: de fruittuin van Nederland. Hoe landelijk Rhenoy precies is, bewijst het ooievaarsnest in het weiland in de dorpskern. De ooievaars komen elk jaar terug.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de rijke Betuwe, met haar slingerende rivier de Linge. De Glasblazerij (nationaal Glasmuseum) in Leerdam, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en het Geofort in Asperen zijn zeker een bezoek waard.

In de omliggende plaatsen Leerdam, Beesd of Geldermalsen kunt u heerlijk eten en drinken.

De steden Utrecht en Den Bosch liggen binnen een half uur rijafstand en u bent binnen een uur in Amsterdam.

Arrangementen


Rij in een lelijke eend door de Betuwe

Bij uw aankomst bij De Lindebloesem staat uw lelijke eend al voor u klaar. Van ochtend tot avond rijdt u door de mooie Betuwe, de fruittuin van Nederland. 's-Nachts slaapt u in een heerlijk appartement. Als u weer naar huis gaat bent u een fantastische ervaring rijker!

Arrangement: € 450,-
Losse verhuur: € 150,- per dag
Borg: € 750,-

Vaar met een sloep op de Linge

Geen betere manier om te genieten van de onuitputtelijke schoonheid van de Linge: vanaf het water. Met deze stille electrische sloep vaart u naar Leerdam, waar u van een heerlijke lunch aan het water geniet. Vergeet uw zonnebrand niet!

Arrangement: € 300,-
Losse verhuur: € 75,- per dag
Borg: € 100,-

U kunt de 2cv of de sloep als vast arrangement reserveren (zie beschikbaarheidsformulier). Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen, plus één dag een lelijke eend of een sloep. U kunt uiteraard ook uw eigen combinatie samenstellen door 'Geen arrangement' te kiezen.

Wilt u een arrangement kado doen? Neem dan contact met ons op.

Beschikbaarheid & Reserveren

Gebruik het onderstaande formulier om onze beschikbaarheid te controleren en om een reservering te maken.
U kunt tot 7 dagen voor aankomst gratis annuleren!

- Bij een verblijf van meer dan 2 nachten krijgt u 10% korting
- Bij een verblijf van meer dan 6 nachten krijgt u 20% korting
- Bij een verblijf van meer dan 28 nachten krijgt u 40% korting

Prijzen


Hele jaar*

€ 78,- (laagzeizoen) / € 80,- (hoogseizoen) per nacht

In-/Uitchecken

Inchecken: vanaf 14:00 uur
Uitchecken: tussen 8:00 en 11:00 uur

Lang weekend
(Vrijdag - maandag)

€ 210,-

Midweek
(Maandag - vrijdag)

€ 275,-

Bij een verblijf van meer dan 2 nachten krijgt u 10% korting
Bij een verblijf van meer dan 6 nachten krijgt u 20% korting
Bij een verblijf van meer dan 28 nachten krijgt u 40% korting

Annuleringsvoorwaarden

U kunt tot 7 dagen voor aankomst gratis annuleren. Annuleert u minder dan 7 dagen voor aankomst, dan betaalt u 50% van de reserveringskosten of minimaal 1 nacht. Bij No-Show brengen wij het complete reserveringsbedrag (excl. toeristenbelasting) in rekening.

Overige

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Koffie & thee, beddengoed, handdoeken en wifi zijn gratis beschikbaar
Parkeren: gratis
Roken: alleen buiten
 

Het keukentje bevat een twee-pits inductiekookplaat, waarop u zelf (kleine) maaltijden kunt koken.

* Met uitzondering van feestdagen en speciale data. Gebruik het reseveringsformulier om de prijs van uw verblijf te controleren.

Contact


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Dorpsstraat 25 | 4152 EM | Rhenoy